Boka möte

Välkommen till Polyform

Produkter med laserkantlist som standard

Välkommen till Polyform

Specialsnickeriet som vågade tänka nytt

Välkommen till Polyform

Specialsnickeriet som vågade tänka nytt

Välkommen till Polyform

Kök och inredningar i små och stora serier

Välkommen till Polyform

Specialsnickeriet som vågade tänka nytt

Småländsk inredningsglädje sedan 1917

 

Året är 1917 och Axel Ståhls möbelfabrik startar upp i småländska Vimmerby och här tillverkas världens första byggbara bokhyllesystem. Polyformhyllan blev en storsäljare och det latinska ordet för många (poly) symboliserade bokhyllans oändliga valmöjligheter. Än i dag tillverkar vi bokhyllor, men numera ligger fokus på kök och andra inredningar. Många är de som fått glädje av specialsnickerierna från Astrid Lindgrens hembygd Vimmerby.

Läs mer Boka ett möte

"just in time" produktion

10 000+

måttanpassade & unika kök per år

fabrik som klarar stora volymer

Vi förstår er vardag

Tack vare nära samarbete med våra kunder har vi genom åren utvecklat en unik erfarenhet där vi lagt stort fokus på korta ledtider och flexibla processer. Erfarenheten gör att vi förstår er vardag och vikten av leveransprecision och avtalad kvalitet. Men ibland är det något som går fel i processen, antingen hos oss, under transport eller vid montage. Det som skiljer oss från mängden är att vi snabbt agerar och våra ersättningsprodukter är i regel på väg inom 1-3 arbetsdagar.

 

Kontakta oss

Vi är lika flexibla som det lilla snickeriet

Vi tillverkar 10 000 måttanpassade och unika kök per år, ritade efter kundens önskemål. Samtidigt som vår fabrik klarar stora volymer är vi lika flexibla som det lilla, lokala snickeriet som hanterar styckeproduktion.

Vi tillverkar alla kök med laserkantlist

Laserkantlisten är en eftertraktad teknik för den som vill ha en osynlig, slitstark list på utan limrester. Listen är tätförslutande och står därför bättre emot fukt samtidigt som den färdiga produkten ser ut att vara gjort som ett homegent stycke. I vår moderna fabrik i Vimmerby tillverkar vi både luckor och stommar med laserkantlist som standard. Det är ett sätt att säkra kvaliteten för ett hållbart kök i många år framöver.

Kom ihåg att...

Vi tillverkar måttanpassade produkter i såväl små som stora serier i det material du önskar - alltid med laserkantlist som standard!

Boka ett möte